Obiective turistice

1) Plaja Karavos, Karavos este situat la aproximativ 2 minute de la CASĂ cu mașina și este pitoresc, cu multe taverne și cluburi ideal pentru a mânca și viața de noapte dar și a înota pe plajele incredibile.

Plaja Karavos
Plaja Karavos

2) Plaja Kalamos Un loc magic, cu două plaje succesive separate printr-o stâncă , prima plajă numită de localnici „Bună “, pentru că, de obicei, apele sunt mai calme, în timp ce a doua „rea“, deoarece apa este mai agitată.Vederea de sus este cu adevărat uluitoare.
Plaja Kalamos
Plaja Kalamos

3) Plaja Korasida Este o plajă frumoasă cu pietriș, care arată ca bomboanele și apele turcoaz clare (o combinație perfectă de munte și mare). Această plajă este una dintre cele mai pitorești din Grecia, cu Kalamos. Ele sunt cunoscute pentru locația rară și farmecul lor.Izvorul care există în această locație vindecă bolile stomacului și rinichilor.
Plaja Korasida
Plaja Korasida

4) Plaja Armirichi Fără îndoială, plaja Arrmrichi din Messohoria este una dintre cele mai frumoase plaje din Evia.Pietricele, apele albastre, peșterile și rocile frumoase de pe ambele părți, care îl protejează de vânturi.Golful natural, care este plaja frumoasă a lui Armirichi, îl protejează de vânturi și creează un peisaj frumos.Pietricelele și nisip pul dur de pe coastă, pietricele albe, nisip și roci impresionante pe fundul mării.Există două taverne deasupra plajei, unde puteți gusta de la carne până la fructe de mare .
Plaja Armirichi
Plaja Armirichi

5) Plaja Limnionas Este o plajă populara cu pietricele albe și nisip, atât pe plaja cât și în apă.Pe plajă există umbrele permanente, week-endul de vara adună o mulțime de turiști , pe plajă există 3-4 taverne, unde puteți savura atât fructe de mare, cât și carne.
Plaja Limnionas
Plaja Limnionas

6) Plaja Klimaki Este un golf mic protejat de vânturi. Există nisip pe mal și spre deosebire de toate plajele din Marea Egee Evia, Marea de la Klimaki nu se adâncește și este relativ superficială. Aproape de plajă există 2-3 taverne sau, dacă preferați, vă puteți bucura de cafea sau de mâncare la Sf.Apostoli, care este următoarea plajă.
Plaja Klimaki
Plaja Klimaki

7) Plaja Sf. Apostoli Plaja Sf.Apostoli, cunoscută sub numele de Petries.Este un port pitoresc, cu numeroase cafenele și taverne puteți gusta cel mai proaspăt pește de la pescarii localnici și înota pe plaja Mării Egee.
Plaja Sf. Apostoli
Plaja Sf. Apostoli

8) Murteri, Plaja din Murteri este una dintre cele mai lungi plaje din Evia, cu nisip și pietricele chiar și în partea de jos, este o plajă de o frumusețe salbatică a Mării Egee cu valuri care ajung chiar și la 4 metri de-a lungul plajei veți găsi mai multe taverne și cafenele.
Plaja din Murteri
Plaja din Murteri

9) Hiromilos Plaja este situat imediat după comunitatea Petries.Pe plajă există nisip gros și pietricele foarte fine. Este o plajă lungă cu ape de cristal care vă va încânta. Există o cafenea pe plajă în timpul lunilor de vară.
Plaja Hiromilos
Plaja Hiromilos

10) Plaja Stomio Oxylithos Este plină de pietricele atât în ​​interiorul cât și în exteriorul mării. O plajă foarte clară, ca toate plajele din Marea Egee.De-a lungul plajei (deasupra drumului) există taverne și cafenele.Toate acestea aflându-se pe malurile Mării Egee la numai aproximativ 20 de minute de la CASĂ cu mașina.Alte plaje cunoscute sunt: ​​Ag. Mercurios, Aili, Coasta Nireos, Gardo, Kako Limani, Campos, Liani Amos,Rifi, Pondicu, Kalami Aliveriu,Kampos etc.
Plaja Stomio Oxylithos
Plaja Stomio Oxylithos

11)Băile romane și turnul Venețian din zona centrului termoelectric (din secolul al Xlll-lea)
12) Rizokastro sau Rizopirgos, stadionul venețian din Aliveri(din secolul Xlll-XlV)
13) Biserica Adormirea Maicii Domnului din Aliveri(din secolul Xlll-XlV)
14)Biserica roșie din Aliveri(din secolul al Xlll-lea)
15) Mormântul micenian din Katakalu(datează din anii 3000-2000 î.Hr).Este considerat miniatura mormântului lui Agamemnona.
16)Turnul Venețian al Trachilion(din secolul al Xlll-lea)
17)Pestera întunericului din Tarunia(din secolul Xlll-XlV)
18)Turnul Venețian din Milaki(din secolul Xlll-XlV).Aceste obiective se află la 2-10 minute depărtare cu mașina de la CASĂ.
19) Biserica Sfântul Gheorghe ridicată in anul 1850

20)Templul lui Daphnifor Apollo se află la 20 de minute cu mașina de la CASĂ.


21) Muzeul Arheologic din Eretria Merită o vizită să explorati trecutul atât de bogat din Evia și Eretria, precum și pentru colecția care este extraordinară .Unic este Centaurul Chiron (care este considerat, probabil, cel mai vechi), The Panathenaicos Amphora, Venus cu Eros.Nu ratați o vizită la orașul arheologic învecinat, unde există clădiri ale orașului, teatru și mozaicuri unice din Grecia.Este într-adevăr un oraș plin de antichități care îl pot ține pe vizitator mai multe zile decât și-a rezervat.Se află la numai 20 minute depărtare cu mașina de la CASĂ.


22) Lacul prafului Lacul Dystos se află la 7 kilometri de la CASĂ și este unul dintre zonele protejate din Grecia. Cea mai bogată flora include mai mult de 70 de specii diferite de păsări, inclusiv rațe, gâște, stârci, etc., dintre care majoritatea folosesc zona ca o stație în călătoria lor de migrație în Africa.


Rezervări Casa Mediteraneană Grecia Dacă rezeravarea este anulată sau modificată
cu până la 10 zile înainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un comision.